Deus

Deus ex Machina heeft een groot assortiment vette Shirt, Sweaters, Caps, Broeken en nog veel meer. Het mooie is dat je alles online kunt kopen!"

Deus ("day-us") is een pas sinds kort in Nederland verkrijgbaar, maar mannen als Johny de Mol, Chris Hordijk (TVOH) en Jeroen van Koningsbrugge zijn een handjevol BN'ers die de Deus kleding als gegoten zit.

Meer over de Deus Kleding

Deus Kleding
 
 

Deus Maattabel

 

Deus heeft bij sommige kledingstukken een afwijkende pasvorm/maat. Wij verzamelen zo veel mogelijk gebruikerservaringen om zo tot een goed schema te komen.

Deus Shirts:
Normaal M    --> Nu S
Normaal L    - -> Nu S
Normaal XL   --> Nu M
Normaal XXL --> Nu L of XL


Deus Truien:
Normaal M --> Nu M
Normaal L --> Nu M
Normaal XL --> Nu L
Normaal XXL --> Nu XL

Deus Caps:
One Size Fits All

 

Wat vind jij van Deus kleding?

 
 
 
 

Deus Truien

Deus Sweater kopen

Deus heeft een variatie aan Sweaters, Hoodies en Vesten. Verkrijgbaar in stoere prints, blanco of met een mooie versie van het Deus logo. De meeste in het Grijs, Wit, Zwart of Blauw. 

Vanaf € 69,95

 
 
 

Deus Caps

Deus Caps kopen

Deus heeft een hele stoere lijn Caps in verschillende kleuren en designs. Match jouw Deus t-shirt met een Deus cap en je outfit is compleet. De designs komen namelijk overal in terug!

Voor € 29,95

 
 
 

Deus T-shirts

Deus T-shirts kopen

De Deus T-shirts zijn in verschillende kleuren en prints verkrijgbaar. De prints variëren van een vette motor tot een vuist of alleen het logo van Deus. Deze vette shirts zijn bijna allemaal €49,95

Vanaf € 49,95