Deus

Deus ex Machina heeft een groot assortiment vette Shirt, Sweaters, Caps, Broeken en nog veel meer. Het mooie is dat je alles online kunt kopen!"

Deus ("day-us") is een pas sinds kort in Nederland verkrijgbaar, maar mannen als Johny de Mol, Chris Hordijk (TVOH) en Jeroen van Koningsbrugge zijn een handjevol BN'ers die de Deus kleding als gegoten zit.

Meer over de Deus Kleding

Deus Kleding
 
 
 

Deus Truien

Deus Sweater kopen

Deus heeft een variatie aan Sweaters, Hoodies en Vesten. Verkrijgbaar in stoere prints, blanco of met een mooie versie van het Deus logo. De meeste in het Grijs, Wit, Zwart of Blauw. 

Vanaf € 69,95

 
 
 

Deus Jassen

Deus Jas kopen

Deus heeft twee verschillende lijnen Jassen, de Deus Pedley en de Deus Cliff. De Deus Pedley is een jas met rits en de Deus Cliff heeft knopen. Verkrijgbaar in Port, Navy, Tan, Olive & Charcoal

Vanaf € 99,95

 
 
 

Deus Shorts

Deus Shorts kopen

Deze vette shorts zijn in veel mooie mooie kleuren en modellen verkrijgbaar. Veel van deze shorts kun je als korte broek dragen, maar ook als zwembroek. Er zijn namelijk ook veel echte surf-look zwembroeken!

Vanaf € 59,95

 
 
 

Deus T-shirts

Deus T-shirts kopen

De Deus T-shirts zijn in verschillende kleuren en prints verkrijgbaar. De prints variëren van een vette motor tot een vuist of alleen het logo van Deus. Deze vette shirts zijn bijna allemaal €49,95

Vanaf € 49,95

 
 
 

Deus Caps

Deus Caps kopen

Deus heeft een hele stoere lijn Caps in verschillende kleuren en designs. Match jouw Deus t-shirt met een Deus cap en je outfit is compleet. De designs komen namelijk overal in terug!

Voor € 29,95

 
 
 

Deus Broeken

Deus Broek kopen

Een vette jeans in verschillende kleuren. De Deus Lando en de Garvey lijn zitten erg lekker en zijn betaalbaar. Deze broeken zijn verkrijgbaar in Blauw, Olijfgroen, Tan, Charcoal en Appelgroen.

Voor € 69,95

 
 
 

Deus kleding kopen

 

Hier vindt je een overzicht van de verschillende modellen kleding die Deus momenteel verkoopt. We hebben alle vette kleding voor jullie op een rijtje gezet, Deus Broeken, Deus Jassen, Deus Caps, Deus Shorts, Deus T-shirts en Deus Truien.