Deus

Deus ex Machina heeft een groot assortiment vette Shirt, Sweaters, Caps, Broeken en nog veel meer. Het mooie is dat je alles online kunt kopen!"

Deus ("day-us") is een pas sinds kort in Nederland verkrijgbaar, maar mannen als Johny de Mol, Chris Hordijk (TVOH) en Jeroen van Koningsbrugge zijn een handjevol BN'ers die de Deus kleding als gegoten zit.

Meer over de Deus Kleding

Deus Kleding
 
 

Over Deus

 

Deus ex Machina (god uit de machine) brulde naar het culturele bewustzijn van Australië in 2006, met een aantal netjes op maat gemaakte motoren en een leuk idee dat "iets is leuker dan alleen het bezitten van iets". Deus ex Machina is een stap groter dan een merk: het is een cultuur. De openheid en enthousiasme binden met mensen, waar ze ook zijn ...

Deus Kleding

Deus ("day-us") heeft niet de bedoeling alleen om aangepaste delen en met de hand gebouwde motoren te verkopen, maar om een cultuur van creativiteit te vieren. De Deus ex Machina showroom / cafe / het hoofdkantoor in Sydney werd meteen een heiligdom voor vindingrijkheid designes en straat-eerlijke industriële kunst.

De Deus filosofie herinnert aan een tijdperk voor de verschillende bezigheden van plezier; motorrijden, surfen, skateboarden, wat dan ook. Iedereen is welkom onder het Deus dak, waar er alleen maar respect is voor de eerlijkheid en het plezier van de machine. Inclusiviteit, authenticiteit, enthousiasme. Het is een eenvoudige en oprechte toon die de gevleugelde Deus ex Machina over de hele wereld uit slaat. Deus ex Machina zegt gewoon dat er geen 'juiste manier' is om individualisme te doen, we zijn allemaal hetzelfde.

Sinds de opening van de deuren aan de Camperdown Tempel van Enthousiasme Deus heeft zich een eigen smaak van intern brandbare postmodernisme de hele wereld. De weg voorwaarts is er een naar beneden, vier omhoog.

Sinds kort is Deus ook verkrijgbaar in Nederland. Het hoofdkantoor, gevestigd in Amsterdam, heeft ervoor gezorgd dat de Deus kleding in verschillende Nederlandse winkels verkrijgbaar is. Een flink aantal bekende Nederlanders zijn al gespot met Deus shirts en Deus Caps. Zo dragen Johnny de Mol, Chris Zegers, Chris Hordijk en Jeroen van Koningsbrugge al geruime tijd Deus kleding.

Zoals eerder al beschreven is Deus een internationaal opererend bedrijf. Op het eiland Bali in Indonesië hebben ze een enorm mooi en groot kantoor gebouwd waar ze lekker kunnen klussen aan nieuwe Surfboard, Fietsen, Motoren en het ontwerpen van nieuwe Deus kleding. Geloof jij in de filosofie van Deus of wil je meer weten over het bedrijf Deus? Check dan snel dit korte filmpje over Deus.

 
 

Deus Truien

Deus Sweater kopen

Deus heeft een variatie aan Sweaters, Hoodies en Vesten. Verkrijgbaar in stoere prints, blanco of met een mooie versie van het Deus logo. De meeste in het Grijs, Wit, Zwart of Blauw. 

Vanaf € 69,95

 
 
 

Deus Caps

Deus Caps kopen

Deus heeft een hele stoere lijn Caps in verschillende kleuren en designs. Match jouw Deus t-shirt met een Deus cap en je outfit is compleet. De designs komen namelijk overal in terug!

Voor € 29,95

 
 
 

Deus T-shirts

Deus T-shirts kopen

De Deus T-shirts zijn in verschillende kleuren en prints verkrijgbaar. De prints variëren van een vette motor tot een vuist of alleen het logo van Deus. Deze vette shirts zijn bijna allemaal €49,95

Vanaf € 49,95